Historia

Om ROBERT ANDERSSON,

Telefon: 070 446 50 53

Stolt tradition och hög kvalitet är kärnvärden hos företaget Murare Robert Andersson, som har en gedigen historia som sträcker sig över 40 år tillbaka i tiden. Med stor passion för yrket har jag samlat på mig omfattande kunskaper inom områden som fri murade spisar, skorstenar, kakelugnsrenoveringar samt handgjorda kakelugnar. Jag har haft förmånen att vara inblandad i renoveringen av ett slott i Västerås, avslutat arbeten på Nynäs slott i Sörmland och genomfört många andra projekt i områden som Södermanland, Västmanland, Nynäshamn och runt om i Stockholm. För närvarande arbetar jag med kakelugnsrenoveringar i Gnesta-området, där min firma en gång startade.

Nya såväl som återkommande kunder välkomnas hjärtligt! Genom att anlita en specialiserad och erfaren yrkesman kan du vara trygg med att arbetet utförs på ett professionellt och korrekt sätt. Din tillit och investering är viktig för mig, och att se nöjda kunder är min främsta motivation!

Jag delar gärna med mig av råd och tips för att underlätta ditt beslut gällande renoveringar eller nyproduktion. Med min långa erfarenhet kan jag ge dig vägledning om vad som är möjligt, optimalt och passande för ditt specifika ärende. Om du är i behov av konsulthjälp är du varmt välkommen att kontakta mig.

Har du funderingar eller önskemål om ditt kommande projekt? Tveka inte att höra av dig för en personlig diskussion och skräddarsydda lösningar som passar just dig. Jag strävar alltid efter att leverera arbete av högsta kvalitet och service som överträffar förväntningar.

Med vänliga hälsningar,

Robert